Hoe werk ik?
Ik werk vanuit een open hart. Ben vanuit mijn hart aandachtig aanwezig en geloof dat de weg die jij te gaan hebt zich vanzelf zal openbaren wanneer we samen zoekend onderweg gaan. Ik werk op een natuurlijke manier. Een manier die niet gekunsteld is, maar aansluit bij jou en wat er zich op dat moment aandient in ons contact.
Ervaringsgericht werken houdt in dat we niet alleen praten, maar ook verbinding maken met je gevoel en aandacht hebben voor wat je lichaam jou te vertellen heeft. Zo kunnen je hoofd, hart en lichaam weer bij elkaar komen en één geheel worden.

Verdieping in deze manier van werken heb ik geleerd bij Spectrum. In 2019 ben ik daar gestart met de opleiding Ervaringsgericht Hulpverlener. Na 2 jaar heb ik hiervoor mijn certificaat behaald. Ik was echter nog niet uitgeleerd en heb daarom besloten door te gaan met de opleiding voor Ervaringsgericht Therapeut. Ik ben enthousiast over de manier van werken waarin pastoraat en hulpverlening geïntegreerd zijn met lichaamswerk en psychologie. Werken met lichaam, hart en ziel. Van daaruit ontstond gaandeweg steeds meer het verlangen om dit zelf meer inhoud te geven en zo ben ik uiteindelijk mijn eigen praktijk gestart. In therapie gaan is vaak een grote stap op weg en ik zie ernaar uit om jou op deze weg te ontmoeten!