Wie ben ik?
Ik ben Marianne en in 2022 ben ik gestart met Natuurlijk Onderweg. Naast mijn praktijk ben ik werkzaam in een crisisopvang voor dak- en thuisloze gezinnen. Ik ben daar ouder-kindwerker en geef opvoedondersteuning. Een geweldige baan die ik met hart en ziel inhoud geef.

Drive in mijn werk en in mijn praktijk is mijn geloof in God als bron van al het leven en Jezus die voor mij de weg, de waarheid en het leven is. Dit helpt mij om gebrokenheid serieus te nemen en tegelijkertijd te zoeken naar nieuwe wegen. Met vallen en opstaan, twijfelend en met zekerheid. Ik wil onderweg gaan met iedereen, of we het geloof nu delen of niet. We zijn samen onderweg in een wereld die groter is dan wijzelf zijn.

Ik ben wat je noemt een echt mensen-mens. Ik houd niet van ‘nietszeggende praatjes’, maar geniet van diepgaand hartscontact. Verder ben ik praktisch ingesteld, een zogenaamde ‘doener’, houd van aanpakken, maar inmiddels ook van rust en stilstaan bij dat wat er is. Ik geniet van buiten zijn, een goed boek lezen en ik houd ervan om tijd door te brengen met mijn gezin en vrienden. Ik ervaar mijn basis en steun in ons gezin. Ik ben getrouwd met Arjo en moeder van drie volwassen kinderen.