Wat doe ik?
In mijn praktijk Natuurlijk Onderweg geef ik individuele ervaringsgerichte therapie.

Onderweg, omdat ik heb ervaren dat het leven onderweg zijn is. Van nature ben ik een actief en energiek persoon en vind het fijn om met een duidelijk doel ergens naar toe te werken, resultaten te behalen. Ik heb rust mogen ervaren door de zin Onderweg ben je er al (Mindful met Jezus, Philip Troost). Ik hoef niet per se iets te bereiken of ergens te komen, onderweg ben ik er al! Die geruststellende ervaring gun ik jou ook en zo wil ik met jou natuurlijk onderweg.

Ik noem mijn praktijk Natuurlijk Onderweg omdat ik werk vanuit ervaringsgerichte therapie. Ik ga ervan uit dat je lichaam een belangrijke rol speelt bij psychische problemen en je lichaam jou dus veel te vertellen heeft. Dit natuurlijke gegeven geeft je inzicht over ingehouden spanningen en emoties. Aandacht daarvoor helpt om jezelf beter te begrijpen en meer jezelf te kunnen zijn. Een logische en natuurlijke weg waarin ik je graag enigszins wegwijs wil maken.

Hierbij maak ik gebruik van inzichten en technieken uit de Gestalttherapie, Lichaamswerk, Psychosynthese, Voice Dialogue en Systemische therapie. Door intervisie, supervisie en bijscholing blijf ik onderweg.

Klachten en geschillen
Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl