Reviews Natuurlijk Onderweg

Ik heb de tijd bij Marianne als erg fijn ervaren. Ik had gelijk vertrouwen en wist dat ik op een veilige plek was. Door Marianne ben ik de afgelopen periode meer gegroeid als persoon en ben mij meer bewust van mijn gevoelens, wat het doet met mijn lichaam en leerde mooie technieken zoals ademhalen, die mij helpen om met situaties om te gaan. Zeker een aanrader.


Marianne weet helder te krijgen en woorden te geven aan hoe je leven op dat moment in elkaar zit of waar je tegenaan loopt. Je ervaart erkenning in hoe je je voelt. Je krijgt zicht op bepaalde patronen en de manier waarop je dit in stand houdt. Je wordt je bewust van dingen die je lichaam je probeert te vertellen. Ze zoekt samen met jou om een weg te gaan die bij je past en haalbaar voor je is. Dit alles doet ze op een respectvolle manier en vanuit het geloof in Jezus.


Marianne is een betrokken coach. Vanaf het begin heb ik mij erg op mijn gemak gevoeld bij haar. Marianne kan goed luisteren naar wat je zegt en wat je niet zegt. Ik kan mijn verhaal, vragen en ervaringen bij haar kwijt. Ze vraagt door en denkt mee. Ze zet mij aan tot denken en geeft concrete adviezen. Ze kan scherp zijn als het nodig is en spoort en moedigt mij aan om dingen te doen die mij van nature minder liggen. Haar manier van coachen zorgt ervoor dat ik gegroeid ben en mijzelf kan ontwikkelen als startende professional. Ik kan haar alles vragen. Marianne is een harde werker, heel positief, opgewekt en houdt van no-nonsense.